• quooker-installateur

Quooker installatie

In één op de drie keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. Een kraan die direct kokend water levert. Bent u op zoek bent naar een duurzamer alternatief voor uw reguliere kraan? Of wilt u in uw keuken volledig van het gas af? Dan raden wij u een Quooker zeker aan. Het zijn kwalitatief erg goede kranen en kunnen je jaarlijks een hoop energie en daarmee geld besparen.

Wij werken al jarenlang samen met Quooker en hebben daardoor als geen ander ervaring met het installeren van Quooker kranen. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een Quooker altijd te laten installeren door een professional zoals wij. Als Quooker installateur weten als geen ander de verschillen tussen de kranen en installatie mogelijkheden. En deinzen natuurlijk niet terug voor het boren van een gat in uw aanrecht.

Ontzorgen, van aankoop tot installatie

Ons voornaamste doel is om u volledig te ontzorgen bij het kiezen voor Quooker. Quooker heeft voor al uw wensen een mooie en duurzame oplossing. Wij zijn er om u hierin uitvoerig te adviseren, zodat u voor de Quooker kiest die past bij uw gebruik en woonsituatie. Nadat we samen de keuze hebben gemaakt voor de juiste Quooker, bestellen wij deze voor u en komen wij de Quooker vakkundig installeren. Wanneer u via on een Quooker aanschaft, verzorgen wij als Quooker installateur de volledige installatie en montage in het keukenblad. Dit doen wij altijd voor een transparante all-in prijs. Onze belofte is dat wij pas naar huis gaan wanneer uw Quooker door onze vakmensen veilig en netjes is geïnstalleerd.

Professionele Quooker installateur

Het installeren van een Quooker is niet zo simpel als het aansluit van de Quooker op de water en stroomtoevoer. In de meeste gevallen dient er een gat geboord te worden in uw aanrechtblad. Wij hebben tijdens iedere installatie professioneel gereedschap bij ons om de Quooker naadloos aan te laten sluiten op uw aanrecht. Vervolgens dient de kraan juist gemonteerd te worden en dient het reservoir op de waterleiding en afvoer aangesloten te worden. Doordat Quooker veel verschillende oplossingen biedt, is iedere Quooker installatie anders. Wij weten als geen ander hoe iedere type veilig geïnstalleerd moet worden. Mochten de benodigde aansluitingen voor uw Quooker nog niet aanwezig zijn, dan regelen wij dat uiteraard direct voor u.

installatie-quooker

quooker-monteren

Voordelen van een Quooker

Buiten het feit om dat Quooker prachtige en kwalitatieve kranen levert, biedt het met nog vele andere voordelen. Er is niets mis met een waterkoker of fluitketel, maar Quooker kan veel toevoegen aan uw huishouden. Bij deze de voordelen van Quooker op een rijtje, dan is de keuze wellicht snel gemaakt.

  1. Alles uit één kraan: met een Quooker haal je alles uit één kraan: 100 graden kokend, warm, koud en mogelijk zelfs bruisend en gefilterd water.
  2. Bijzonder handig: áltijd beschikking over water voor een gekookt eitje in de ochtend of een karaf bruisend water bij het eten. Een Quooker heeft vele toepassingen.
  3. Een duurzame keuze: hoewel een Quooker wellicht luxe voelt, is het juist ook een duurzame keuze. Quookers gaan efficiënter om met water en warmte. Dit maakt een Quooker een klimaat bewuste keuze.
  4. Veiligheid staat voorop: met slimme vergrendelingen is Quooker de veiligste oplossing, zeker ook voor kinderen. Zo kan er niet onbedoeld kokend water uit de Quooker komen.
  5. Bespaart energie: wanneer je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt, gebruiken Quookers minder stroom dan uw waterkoker. Met bepaalde Quookers (met Combi-reservoir) kunt u zelfs energie besparen.
  6. Meer ruimte in uw keuken: een Quooker brengt u een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Een waterkoker neemt al snel ongewenst veel plek in beslag. Een Quooker zorgt voor meer ruimte op uw aanrechtblad.
  7. Betere smaak: dit komt door het geïntegreerde filter die onzuiverheden als chloor, bacteriën en pesticiden uit het water filtert. Daarnaast wordt het water in het reservoir doorgekookt doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden wordt bewaard.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke Quooker het best past bij uw wensen? Kom niet voor verrassingen te staan en laat ons u adviseren. Gebaseerd op hoe u water wilt gebruiken, gaan we op zoek naar de meest ideale oplossing. En daarna komen we bij u langs voor een vakkundige installatie. Ontzorgen voor een all-in prijs staat bij ons centraal.