• inductie-kookplaat-installeren

Inductie kookplaat 3 fase stroom

Bent u op zoek naar een inductie kookplaat met 3 fase stroom? Zoek dan niet verder, bij Van Gas naar Inductie bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse inductie kookplaten met 3 fase stroom die wij kosteloos bij u komen installeren.

Wat is inductie met 3 fase stroom?

Overstappen van gas naar inductie? Een inductie kookplaat met 3 fase stroom is een elektrische kookplaat. Bij deze kookplaat wordt de pan zélf verwarmd door een magnetisch veld. Wanneer u aan het koken bent en u de pan van de kookplaat haalt, schakelt de kookplaat vanzelf uit. Het is hierbij essentieel dat er gebruik gemaakt wordt van stalen pannen, want zo wordt er goed contact gemaakt met de inductie kookplaat. De inductie kookplaten met 3 fase stroom kunt u gemakkelijk aansluiten op 3 groepen in uw meterkast. Als er 4 zones zijn toegepast op de kookplaat, dan is een inductie kookplaat met 3 fase stroom nodig.

Deze kookplaten zijn duurzamer en veiliger! En wist u dat in 2050 de overheid het koken op gas wil afschaffen? Dit lijkt misschien nog ver weg, maar waarom zou u niet nu al uw voordeel halen met het koken op inductie met 3 fase stroom?

Heeft u vragen?

Heeft u hulp nodig of eventueel vragen over onze inductie kookplaten met 3 fase stroom? Bij Van Gas Naar Inductie helpen wij u graag met het maken van uw keuze. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085 – 007 40 05. U mag ons ook altijd een mail sturen naar info@vangasnaarinductie.nl. U kunt ook een offerte aanvragen bij ons!